18 марта 2018

В Одесі замінували вулицю з консульством РФ

Поліція перевіряє інформацію про замінування вулиці Гагарінське плато, де розташоване генконсульство РФ. Анонімне повідомлення надійшло на 102. На місці працюють наряди поліції, вибухотехніки та кінологи – повідомили в МВС.

Трансляція Сергія Стерненко

Правоохоронці перекрили вулицю. Біля поліцейського кордону чергують декілька десятків представників патріотичних організацій.
“Ми забезпечуємо публічний порядок та режимні заходи в зв’язку із повідомленням про замінування”, – повідомив з місця подій начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Одеській області Іван Іщенко.
Зазначимо, що сьогодні проходять вибори президента в Росії. Як повідомили раніше в МЗС України, голосування в дипломатичних і консульських представництвах РФ на території України може відбутись лише якщо вибори 18 березня не будуть проводити на тимчасово окупованих РФ територіях України – в Автономній Республіці Крим та місті Севастополь. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що 18 березня на територію диппредставництв РФ пропускатимуть лише осіб з дипломатичним статусом.
Комментарии