01 мая 2018

В одеського активіста Стерненка стріляли, нападники затримані (оновлено)

На вулиці Сегедській невідомий двічі вистрілив в Сергія Стерненко. Судячи з дописів потерпілого в соцмережі, напад стався близько 10:30. За словами Сергія, він почув звук пострілу і відчув удар в шию (стріляли з переробленого під травматичний патрон пістолета Ekol), після чого встиг наздогнати нападника і повалити його на землю. Місцеві жителі допомогли затримати ймовірного стрільця, повідомляє 7 канал.
“Сьогодні озброєного виродка вдалось затримати голими руками. Після того, як він ще стріляв в перехожих”, – написав Стерненко в Facebook.
На місце події приїхали поліцейські, серед яких і глава ГУ Нацполіціі України в Одеській області Дмитро Головін. Трохи пізніше Дмитро Головін повідомив, що і другий нападник затриманий. Оновлено. Як повідомив радник ГУНП в Одеській області Руслан Форостяк, за фактом нападу на активіста Сергія Стерненко відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Замах на вбивство) КК України Нападником виявився раніше судимий за розбійний напад чоловік. “Активіст отримав тілесні ушкодження від пострілу з травматичної зброї гумовою кулею в район голови, його життю та здоров’ю наразі нічого не загрожує. Слідство веде Шевченківський відділ поліції ГУНП Поліція Одеської області”, – зазначив радник.

Ймовірний нападник

Нагадаємо, раніше Маяк підготував відео-інтерв’ю з Сергієм Стерненко.
Комментарии