31 марта 2018

Жадан виступить на концерті-квартирнику в Одеському художньому музеї

Експериментальний проект “Лінія Маннергейма” дасть концерт у музеї 2 квітня. Початок о 14:00. Учасники гурту: Сергій Жадан, Євген Турчинов (Собаки в космосі) та Олег Каданов (Оркестр Че). Лінія Маннергейма створена в 2017 році. Перший альбом учасники представили наприкінці минулого місяця: міні-платівка “Де твоя лінія?” складається з п’яти композицій. Тексти до пісень написав Сергій Жадан, музику — Євген Турчинов та Олег Каданов. [soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/playlists/457525524″ params=”color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true” width=”100%” height=’300′ iframe=”true” /]
“Лінія Маннергейма — це проект, який об’єднує в собі різні концепції звучання, відновлює розгромлені комунікації, зашиває реальність струнами і жилами. Це наче звукова стіна, яка стримує проникнення тиші в твою реальність, це сигнал для тих, хто намагається вигребти з чорної води на берег, для тих, чиє почуття ритму межує з почуттям любові, і чиє розуміння акустики переплітається з розумінням законів природи”, — такий екзистенційний опис гурту в зустрічі.
Щоб потрапити на виступ гурту потрібно зареєструватись та купити вхідний білет до музею (70 грн). Зазначимо, що 1 квітня Лінія Маннергейма виступить в Одесі на концертному майданчику More Music Club. Початок о 20:00. Також відзначимо, що цей концерт-квартирник — перша арт-подія в ОХМ з новим директором Олександром Ройтбурдом.
«Сергій Жадан запропонував провести цю подію на підтримку музею. Спасибі, Сергій!!!», — подякував Ройтбурд.
Комментарии