Елеонора Чорноморченко
20 октября 2022

Анонсовані 4 нові проєкти по Silent Hill

Розробник Konami провів велику презентацію, присвячену майбутньому серії Silent Hill. На ній компанія анонсувала одразу чотири нові проєкти. Докладний опис новинок розробник опублікував на своєму YouTube-каналі.

Silent Hill: Ascension

Silent Hill: Ascension — це інтерактивний стімінговий серіал-гра, в якій учасники з усього світу керуватимуть персонажами. У ній будуть типові елементи хорору, притаманні серії, наприклад, монстри, в основі яких закладені душевні переживання головних героїв.

Над проєктом працювали Genvid Entertainment, Bad Robot Games, Behvaiour Interactive і dj2 Entertainment. Гра вийде в липні 2023 року.

Silent Hill: Townfall

Silent Hill: Townfall — абсолютно нова гра, дія якої відбувається у світі Silent Hill. ЇЇ розробляла компанія No Code Studios. Під час презентації автори показали трейлер із моторошною озвучкою, однак деталей про гру поки не озвучили. Деякі користувачі припускають, що проєкт лише на початку процесу розробки.

Silent Hill F

Ще один оголошений новий спіноф — Silent Hill f. Його події відбуваються в Японії 1960-х років, що контрастує з попередніми іграми серії Silent Hill, більшість з яких відбуваються в Сполучених Штатах.

Сценарій до гри написав японський письменник Ryūkishi07, який раніше створював візуальні новели із заплутаним сюжетом та високим рівнем жорстокості.

Рімейк Silent Hill 2

Під час прямої трансляції Konami також показав трейлер рімейку Silent Hill 2, у якому було багато кадрів із персонажами та локаціями з оригінальної гри. Поки що деталей про рімейк немає, однак у чаті розробники Bloober Team розповіли, що гравців чекає повністю перероблена гра з використанням нових технологій в 4K.

У її основі буде історія Джеймса Сандерленда, який шукає свою померлу дружину — та надіслала йому загадкового листа з містечка Сайлент Хілл.

Image Title
Image Title
Image Title
Image Title
Image Title
Комментарии