Валерій Лавровський
27 марта 2022

«Теронліфанс». Дівчата розсилають свої еротичні фотографії, щоб допомогти армії

Дві дівчини з України та Білорусі — Настя та Настя — організували рух «Теронліфанс». Вони продають свої еротичні фото, щоб допомогти ЗСУ та теробороні. Це мотивує людей жертвувати гроші українській армії, повідомляє НВ. Розказуємо, як це працює.

Зображення — «Теронліфанс».

Зображення — «Теронліфанс».

За словами Насті, за тиждень до вторгнення вона була у відпустці у Загребі. У Києві, де вона жила, залишилося практично все — квартира, тварини, робота, друзі, тому одразу вирішила допомагати з-за кордону.

Завдяки популярному профілю у Twitter, Настя почала активно публікувати інформацію про те, як та кому можна допомогти. На третій день війни дівчині написали із проханням знайти машину з Харкова — її пост зібрав багато лайків і ретвітів, але більшого результату не принесло. Тоді вона дописала під оригінальним твітом, що надішле нюдси тому, хто знайде машину — транспорт знайшовся досить швидко.

Зображення — «Теронліфанс».

Зображення — «Теронліфанс».

Наступного ранку Настя отримала десятки повідомлень з пропозицією надіслати їй грошей — щоб теж отримати фотографії. Дівчина запропонувала відправляти гроші відразу ЗСУ. Ці твіти швидко стали популярними — і вже ввечері її подруга намалювала арт і логотип проєкту «Теронліфанс». У перші дні дівчата зібрали близько 200 тисяч гривень.

Як пояснює дівчина, коли гроші відправлені, потрібно зробити скріншот транзакції та відправити його одній із дівчат, які є у списку «Теронліфанс» у Twitter — через деякий час користувач отримує фото. Зараз у проєкті близько десяти дівчат, ще 15 приєдналися до руху анонімно просто віддавши свої знімки.

Дівчата зібрали на потреби армії уже понад 5,1 мільйону гривень. Вони говорять, що збиратимуть кошти аж до перемоги.

читайте также
Комментарии