Валерій Лавровський
26 сентября 2022

«Нумо Спільно». Створено додаток для спілкування українців за кордоном

Розробники з компанії Wix Ukraine Team створили додаток «Нумо Спільно». Він допоможе у спілкуванні українців за кордоном.

Фото — Getty Images.

Фото — Getty Images.

У застосунку українці можуть обмінюватися досвідом життя за межами України та знайомитися з іншими переселенцями. «Нумо Спільно» дозволяє створити подію чи подивитися перелік заходів, що проходять поруч.

Ігор П’ятницький та Влад Буйвол, засновники проєкту, в коментарі The Village пояснили, що створити додаток їх спонукав досвід перших місяців повномасштабної війни, коли зустрічі з близькими та нові знайомства допомагали почуватися в безпеці.

Надалі вони планують додати у «Нумо Спільно» створення комʼюніті за інтересами, можливості для працевлаштування та заробітку та фестивалі для українців.

Дуже коротко: війна поставила під загрозу нашу роботу, тому ми просимо вас допомогти й далі робити те, що в нас добре виходить, — розповідати про культуру, науку, доказову медицину та психологію, історію, архітектуру та урбаністику, права людини, секс і фемінізм. А ще якими постають ці теми при погляді крізь призму війни.

 

Як це зробити?

 

Patreon | Банка Monobank | PayPal: info@mayak.org.ua

читайте также
Комментарии