Елеонора Чорноморченко
20 сентября 2022

Гра дня. Симулятор поселення на спині монстра

На платформі Steam вийшла нова гра «The Wandering Village», в якій гравці мають будувати село на спині велетенського динозавра, який блукає постапокаліптичним світом. Її розробила швейцарська інді-студія Stray Fawn Studio. Про це повідомляє Bloomberg.

Зображення — The Wandering Village.

Зображення — The Wandering Village.

14 вересня гра «The Wandering Village» надійшла в передпродаж на платформі Steam, і за перший тиждень її придбали 40 000 користувачів. Коштує вона 25 доларів.

«The Wandering Village» — типовий симулятор містобудування, тож гравцям необхідно буде розширювати поселення, шукати їжу та планувати надійні ланцюжки для її поставок, а також піклуватися про добробут та щастя жителів села. Основна дія гри розгортається в постапокаліптичному всесвіті, створеному у стилі анімаційного фільму японського режисера Хаяо Міядзакі «Навсікая з долини вітрів».

Село, яке розбудовують гравці, розташоване на величезній спині фантастичного шестиногого динозавра на ім’я Онбу, що з японської перекладається як «контрейлер» . Окрім будівництва селяни постійно мають вибудовувати стосунки зі звіром та дбати про його виживання, на яке можуть впливати нестабільна погода та токсичні спори, що отруїли землю.

Девелоперка гри Філомена Шваб розповіла, що першочергово це гра про симбіоз і гравці мають приймати складні рішення для спільного виживання.

Ідея створення гри народилася у неї під час відвідування художньої виставки. Там вона побачила ескіз черепахи із планетою на землі — одну із класичних міфем про створення Землі — та вирішила реалізувати схожу гру.

читайте также
Комментарии