Валерій Лавровський
07 мая 2022

Британець пересадив з руки пеніс, який вирощував шість років. Що відбувається?

47-річний Малкольм Макдональд зміг пересадити пеніс зі своєї руки у лобкову частину. Шість років тому він почав його вирощувати після того, як «основний» пеніс відпав через тривалу хворобу, повідомляє The Independent.

Фото — Chanel 4.

Фото — Chanel 4.

Лікарі провели успішну девʼятигодинну операцію, перемістивши штучний пеніс Макдональда в лобкову частину. Для цього медики взяли нерви та кровоносні судини з руки пацієнта та пришили їх у пахвинну ділянку, щоб забезпечити кровопостачання фалосу.

У 2014 році через тривалу хворобу член Малкольма почорнів і просто відвалився — омертвіли тканини. Чоловік викинув пеніс у відро для сміття і відразу пішов до лікарні, де йому сказали, що нічого зробити не можна. Після цього британець провів два роки, «зачинившись удома та вживаючи алкоголь».

Фото — Fox News.

Фото — Fox News.

Надія зʼявилась після того, як у державній лікарні британцю запропонували експериментальну операцію за 50 тисяч фунтів — новий пеніс виростили прямо на руці чоловіка, з яким він проходив чотири роки в очікуванні ще однієї операції. Малкольм знову зміг справляти нужду і навіть займатися сексом.

Операція мала відбутись ще у 2020 році, але через пандемію та нестачу лікарів її було перенесено.

читайте также
Комментарии