Саша Лоскутов
19 июля 2022

Померла Руслана Писанка

19 липня померла українська акторка і телеведуча Руслана Писанка. Їй було 56 років. У телеведучої діагностували важку хворобу, повідомляє ТСН.

Фото – Facebook.

Фото – Facebook.

Рік тому Писанка повернулась на телебачення у програму «Твій день», але з початком війни переїхала до Німеччини.

«Руся практично нікому не казала про свою війну. Стежила за усіма подіями, допомагала, сміялась в трубку, будувала плани на майбутнє. Але хвороба сьогодні вночі нашу Русю забрала», — йдеться у повідомленні.

Руслана Писанка народилася 17 листопада 1965 року в Києві. Її батько Ігор Писанко — відомий кінооператор, який став лауреатом премії Шевченка у 1973 році за документальний фільм «Радянська Україна».

 

У 1995 році Руслана закінчила режисерський факультет Київського державного інституту культури за спеціальністю «Режисер телебачення». Стала знаменитою після того, як почала вести прогноз погоди разом із Олексієм Дівєєвим-Церковним.

 

У 2008 році разом із Володимиром Зеленським вела реаліті-шоу «Службовий романс» на телеканалі «Інтер».

 

У 2010 році брала участь у телепроєкті «Зірка+Зірка» на «1+1», співала у дуеті з українським оперним та естрадним співаком Володимиром Гришко.

 

У 2017 році брала участь у 7-му сезоні проєктує «Зважені та щасливі» на «СТБ» як сімейна пара з чоловіком Ігорем Ісаковим.

 

Далі — вела програми «Погода від Руслани Писанки» на радіостанції «Ретро FM Україна» та шоу на «Твій День».

 

З 2012 року одружена з бізнесменом Ігорем Ісаковим. Дітей не мала.

 

Лауреат Державної премії України ім. Довженка за акторську роботу у фільмі «Москаль-чарівник», нагороджена Орденом Святого Володимира.

читайте также
Комментарии