Валерій Лавровський
05 августа 2022

Українська студія показала трейлер ремейка горору про Шерлока Холмса

Українська студія Frogwares опублікувала трейлер горор-едвенчури Sherlock Holmes: The Awakened. Це римейк гри 2007 року про те, як Шерлок Холмс зустрічає Ктулху з творів Говарда Лавкрафта.

На відміну від оригіналу, сюжет розгортається навколо ще юного Шерлока Холмса, для якого це буде перше розслідування з доктором Ватсоном.

Sherlock Holmes: The Awakened (2007) — пригодницький квест, розроблений компанією Frogwares і випущений Focus Home Interactive. Гра була номінована редакцією IGN як «Найкращий квест для ПК 2007 року». Тоді сюжет розгортався навколо зрілого Шерлока, який береться за справу «надприродної таємниці».

У новій адаптації Frogwares повністю переробила гру з нуля — від візуальних змін до історії. Механіку перебудували під ігровий рушій Unreal Engine 4. Реліз гри заплановано на 2023 рік на ПК, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X і S та Nintendo Switch.

Студія також запустила краудфандингову кампанію на Kickstarter та зібрала вже понад 97 тисяч доларів, що на 25 тисяч більше за поставлену мету — розробку гри. До кінця збору залишилось 29 днів.

Прев’ю — Sherlock Holmes: The Awakened / Frogwares.

читайте также
Комментарии