Валерій Лавровський
04 мая 2022

Більше 400 аніматорів відтворили мультфільм про Губку Боба та запустили флешмоб. Розповідаємо, що відбувається

438 аніматорів по всьому світу взяли участь у відтворенні оригінального мультфільму про Губку Боба 2004 року. Автори створили власну анімацію, озвучку та музичний супровід спеціально для The SpongeBob SquarePants Movie Rehydrated.

Творці фільму розповіли, що надихалися «своєю любов’ю» до мультсеріалу та до творця «Губки Боба» Стівена Хілленбурга, який помер у 2018 році. Повідомляється, що ніхто не отримав прибутку з фільму. Усі сцени намальовані у різних стилях, кожна триває приблизно кілька секунд.

Фільм розробляли протягом двох років, його опублікували на YouTube 1 травня, проте через півгодини ремейк було заблоковано через порушення авторських прав на вимогу студії Paramount. Це породило флешмоб у Twitter під хештегом #JusticeForSpongebob, який увійшов у тренди американської спільноти. Наступного дня стрічку відновили на платформі

Повнометражний мультиплікаційний фільм «Губка Боб Квадратні Штани» вийшов 19 листопада 2004 року. Згідно сюжету, знайшовши хитромудрий «план Z» для отримання формули крабсбургера, Планктон краде корону Нептуна і звалює всю провину на містера Крабса. Губка Боб і Патрік відправляються з важливим завданням в Шелл Сіті, щоб повернути корону і врятувати життя містера Крабса.

Подивитись нову версію фільму з оновленою анімацією, озвучкою та саундтреком можна за посиланням або нижче.

Прев’ю — The SpongeBob SquarePants Movie Rehydrated.

читайте также
Комментарии