Елеонора Чорноморченко
05 октября 2022

Велма зі «Скубі-Ду» офіційно стала лесбійкою

4 жовтня 2022 року відбувся реліз нового епізоду мультфільму «Скубі-Ду» Trick or Treat, у якому автори нарешті офіційно показали, що Велма Дінклі — лесбійка. Про це повідомляє Variety.

Зображення — Warner Bros.

Зображення — Warner Bros.

Новий епізод поклав край багаторічним суперечкам фанатів про те, яка ж сексуальна орієнтація у Велми, адже тепер точно відомо, що героїня є лесбійкою. Підтвердженням є одна зі сцен у новому епізоді, де Велма зустрічає дівчину Коко Діабло, яка їй подобається, тож вона одразу ж червоніє і втрачає мову.

Насправді сценарист мультсеріалу (2002-2004 роки) Джеймс Ганн планував зробити дівчину лесбійкою ще раніше. У 2020 році він розповів у своєму профілі в Twitter, що Велма була лесбійкою ще у його початковому сценарії 2001 року. Однак студія відмовилася від цього рішення.

Під час Місяця прайду 2020 року художник-мультиплікатор серіалу Тоні Кервоне також розповідав в Instagram, що команда завжди планувала, що Велма поводитиметься трохи нехарактерно, коли зустрічатиметься з хлопцем Шеггі, адже ці стосунки для неї нехарактерні. Ще тоді він написав, що Велма не бісексуальна, а лесбійка, однак офіційно на екранах це підтвердилося лише зараз.

читайте также
Комментарии