Валерій Лавровський
06 июня 2022

Відео дня. Голограма королеви Єлизавети у кареті у центрі Лондона

Голограма королеви Єлизавети ІІ проїхалась у кареті Gold State Coach, якій вже 260 років. Це сталося під час святкування 70-ї річниці правління Її Величності, повідомляє The Telegraph.

Технологію розробила лондонська студія Treatment Studio, яка зазвичай допомагає створювати візуальні ефекти для популярних артистів і виконавців, наприклад для Адель та сера Елтона Джона. Разом із співробітниками Букінгемського палацу спеціалісти встановили цифрові екрани з голограмами молодої королеви на виготовлений на замовлення сталевий каркас всередині карети.

Для створення голограми студія використала кадри з коронації королеви у 1953 році. Тоді Єлизавета II їхала у Gold State Coach з Букінгемського палацу до Вестмінстерського абатства.

Востаннє королева Єлизавети ІІ користувалася цією каретою на 50-у річницю вступу на престол у 2002 році. Вона вважає карету застарілою та недостатньо комфортною. Через вагу в чотири тони максимальну швидкість транспорту можна прирівняти з кроком пішохода. Карету ввели в експлуатацію ще за часів Георгія ІV — у 1762 році.

Прев’ю — Aaron Chown / PA.

читайте также
Комментарии