Валерій Лавровський
14 июня 2022

Кевіна Спейсі звинувачують у сексуальному насильстві. Що відомо

Американського актора Кевіна Спейсі звинувачують у трьох випадках домагань та в зґвалтуванні. Злочини могли відбутись у період з 2005 по 2013 роки у Великій Британії, повідомляє The New York Times.

Кевін Спейсі. Фото — Getty Images.

Кевін Спейсі. Фото — Getty Images.

За даними поліції, зазначені події мали місце у Лондоні та графстві Глостершир у той час, коли Спейсі був художнім керівником лондонського театру Old Vic. Усі обвинувачі — чоловіки, які працювали з актором. Він постане перед судом у четвер.

Наприкінці травня британська прокуратура висунула звинувачення проти Кевіна Спейсі. Сам актор повідомив, що не визнає провини та добровільно прибуде у Лондон з метою захистити свою репутацію.

Це не перші звинувачення на адресу Кевіна Спейсі. У 2017 році американський актор Ентоні Репп звинуватив його у сексуальних домаганнях у 1986-му на вечірці у Нью-Йорку. Тоді Реппу було 14 років.

Сам Спейсі повідомив, що не пам’ятає цього, але щиро вибачається. Пізніше понад двадцять чоловіків заявили про неналежну поведінку з боку Кевіна Спейсі до та під час роботи в театрі Old Vic. Артист заперечував усі звинувачення.

читайте также
Комментарии