Валерій Лавровський
19 сентября 2022

McDonald’s повертається в Україну

20 вересня McDonald’s відкриє три ресторани у Києві. Спершу заклади працюватимуть тільки на доставку. Зали, експрес-вікна та МакДрайв відкриються у жовтні, повідомляє очільниця відділу комунікацій українського McDonald’s Алеся Муджирі.

Фото — McDonald’s.

Фото — McDonald’s.

Заклади McDonald’s відкриються на проспекті Бажана, 3в (м. Харківська), вулиці Гришка, 7 (м. Позняки) та на проспекті Гагаріна, 2а (м. Дарниця). Вони працюватимуть лише на доставку McDelivery.

Приблизно за тиждень відновлять роботу ще сім закладів у Києві, а згодом відкриватимуть решту ресторанів у столиці та в різних містах на заході країни. Відновлення роботи закладів відбуватиметься поетапно протягом двох місяців.

Ресторани працюватимуть з 9:00 до 21:00 та закриватимуться під час повітряної тривоги. При цьому команда буде видавати уже оплачені замовлення.

Дуже коротко: війна поставила під загрозу нашу роботу, тому ми просимо вас допомогти й далі робити те, що в нас добре виходить, — розповідати про культуру, науку, доказову медицину та психологію, історію, архітектуру та урбаністику, права людини, секс і фемінізм. А ще якими постають ці теми при погляді крізь призму війни.

 

Як це зробити?

 

Patreon | Банка Monobank | PayPal: info@mayak.org.ua

читайте также
Комментарии