Валерій Лавровський
04 июня 2022

Metallica зібрала мільйон доларів Україні за два місяці

Рок-гурт Metallica зібрав один мільйон доларів на допомогу Україні. Кампанія зі збору коштів стартувала 4 квітня. Про це повідомляє благодійний фонд гурту All Within My Hands.

Фото — Metallica.

Фото — Metallica.

Гроші передадуть некомерційній організації World Central Kitchen, яка займається наданням їжі людям, що постраждали від стихійних лих. Протягом трьох місяців у межах ініціативи #ChefsForUkraine вони допомагають переселенцям в Україні та за її межами.

«Минуло трохи більше трьох місяців з того часу, як WCK вперше почав допомагати людям, переміщеним в Україні та за її межами, роздаючи поживні страви та продуктові набори сім’ям по всьому регіону. Ми дуже вдячні неймовірній родині Metallica за підтримку наших зусиль», — розповів генеральний директор World Central Kitchen Нейт Мук.

WCK надав понад 31 мільйон страв, охопивши понад 230 міст і селищ у Східній Європі. Вони передають їжу навіть у райони, які повністю відрізані через активні бойові дії.

Ми писали, що разом із World Central Kitchen розвозить українськими містами гуманітарну допомогу американський режисер Кері Фукунага, відомий за серіалом «Справжній детектив» та останнім фільмом про Джеймса Бонда «007: Не час помирати».

читайте также
Комментарии