Валерій Лавровський
15 июня 2022

Netflix створює реаліті-шоу «Гра в кальмара»

Netflix запускає реаліті-шоу «Гра в кальмара: Випробування». 456 гравців змагатимуться за грошову винагороду, яка складає 4,56 мільйона доларів — найбільший призовой фонд в історії телебачення, повідомляє The Hollywood Reporter.

Змагання складатимуться з 10 епізодів, це на один більше, ніж у першому сезоні оригінального серіалу. Гравці вибуватимуть, поки не залишиться тільки один учасник. Змагання будуть схожі на ті, що у першоджерелі, але організатори також обіцяють нові випробування.

Складністю шоу є велика кількість учасників — важко охопити всіх 456 гравців протягом 10 випусків. За словами організаторів, склад конкурсантів також буде найбільшим в історії реаліті-шоу.

У разі успіху Netflix планує адаптувати «Гру в кальмара: Випробування» іншими мовами. Дата початку зйомок та премʼєри наразі невідомі. Зареєструватись на кастинг можна за посиланням. Єдине правило — розуміти англійську мову.

Це не перша спроба повторити «Гру в кальмара» у реальному житті. У листопаді минулого року американський відеоблогер MrBeast відтворив події шоу. Він реконструював усі декорації з серіалу та повторив усі випробування, але без смертей учасників. Вони змагались за 456 тисяч доларів.

Превʼю — Netflix.

читайте также
Комментарии