Валерій Лавровський
10 мая 2022

Як виглядає ТРЦ «Рівʼєра» після обстрілів в Одесі

9 травня окупанти завдали ракетного удару по одеському ТРЦ «Рівʼєра». Відомо про двох постраждалих людей та одного загиблого. Загалом згоріло близько 1000 квадратних метрів.

Окрім самої «Рівʼєри» найбільш постраждалими виявилися сусідній житловий комплекс та новобудова, в якій майже ніхто не живе. В обох будівлях ударна хвиля вибила вікна. Більшість мешканців сьогодні збирали свої речі або приїжджали за родичами.

«Вчора путін розказував на параді про “Адэсу”, а потім ось ця краса. В мене ліжко ходуном ходило. Вікна, слава богу, не вибило, тільки відкрились. Весь час скаржилися будівельникам на якість вікон, а тепер зʼявилась нагода їх змінити», — розповів мешканець найближчого до ТРЦ будинку.

Також деякі мешканці приватного сектора залишились без світла.

Удар нанесено по задній частині торгівельного центру, де приблизно знаходились продуктовий магазин «Ашан» та меблевий магазин JYSK. Також частково постраждав сусідній гіпермаркет «Леруа Мерлен».

Загалом вночі по Одеській області було сім ракетних ударів із застосуванням авіації. В результаті чого одна людина померла, п’ятьох поранених доставили у лікарню.

Усі фото — Валерій Лавровський.

читайте также
Комментарии