Елеонора Чорноморченко
09 июня 2022

Реслер Джон Сіна зустрівся з фанатом, який зумів вибратися з окупованого Маріуполя

Американський спортсмен та актор Джон Сіна спеціально приїхав до Нідерландів, щоб зустрітися зі своїм українським фанатом — Михайлом Рогожиним. Про це повідомляє видання The Wall Street Journal.

Фото — Maryna Dubyna/The Wall Street Journal

Фото Maryna Dubyna/The Wall Street Journal

19-річний Михайло із синдромом Дауна подолав складний шлях. Коли вони з мамою оминали ворожі російські війська, артилерійські бомбардування та національні кордони, вона втішала хлопця та надихала йти далі, розповідаючи, що попереду їх очікує зустріч з кумиром — Джоном Сіною. В травні родина врешті приїхала до Нідерландів, проте Джона там не було, тому Михайло дуже засмутився.

Коли Сіна прочитав історію хлопця у статті від The Wall Street Journal, то вирішив здійснити його мрію. Реслер якраз мав три дні відпустки та перебував у годині польоту від Нідерландів. Він приїхав до центру біженців, в якому перебував Михайло з мамою, та подарував хлопцю пояс чемпіона WWE та сувеніри з власною символікою.

Мама розповіла спортсмену, що раніше в їхній маріупольській квартирі були плакати з Сіною, проте російські війська повністю розбомбили будинок.

Комментарии