Саша Лоскутов
26 января 2023

Канабіс посилює лібідо та оргазми. Дослідження

Нове дослідження Університету Східної Кароліни та Університету штату Північна Кароліна стверджує, що марихуана покращує якість сексу та посилює оргазми. Про це повідомляє Vice.

Зображення — Ashley Britton/SheKnows.

Зображення — Ashley Britton/SheKnows.

Висновки зроблені на основі опитування, в якому брало участь 811 людей віком від 18 до 25 років. Із них 64% були жінками. 73% опитаних перебували в моногамних відносинах. Більше половини вживали марихуану щодня, а 59% приймали канабіс у будь-якій формі перед сексом.

Понад 70% опитаних повідомили про посилене лібідо та інтенсивність оргазму після прийому марихуани. Крім того, канабіс покращує задоволення під час мастурбації.

Між чоловіками та жінками не було великої різниці в інтенсивності оргазму, але дані опитування показали, що трава допомогла більш ніж 40% жінок досягти багаторазового оргазму.

«Загалом вживання канабісу, як правило, має позитивний вплив на сприйняття сексуального функціонування та задоволення у людей, незалежно від статі чи віку, і канабіс може допомогти зменшити гендерну нерівність у сексуальному задоволенні», — пишуть дослідники.

Опитування має свої обмеження: більшість учасників були білими жінками з вищою освітою і більшість із них були досвідченими споживачами канабісу. Чверть респондентів відносять себе до ЛГБТ-ком’юніті.

Крім того, результати опитування були засновані на власних відгуках людей про своє статеве життя. Тобто експеримент проведено не у лабораторних умовах, де можна було б виміряти напругу, дозу чи фізичні ефекти. Також у дослідженні не було контрольної групи з людей, які не приймають канабіс.

Дослідження опубліковано у Journal of Cannabis Research.

читайте также
Комментарии