Валерій Лавровський
21 сентября 2022

Слухайте гімн космічних сил США

Космічні сили США презентували власний гімн під назвою Semper Supra, що з латинської перекладається як «Завжди Вище». Пісня створена з метою «відобразити дух нинішніх і майбутніх Вартових», повідомляє пресслужба відомства.

Гімн написали двоє колишніх військовослужбовців. У Космічних силах зазначили, що цей процес зайняв роки досліджень і переглядів, щоб переконатися, що пісня готова до випуску.

«Над піснею довго працювали, тому що я хотів, щоб вона охоплювала всі можливості та бачення Космічних сил», — повідомляє Джеймс Тіченор, автор слів та мелодії.

Після створення основи проєкт пісні надіслали до різних військових оркестрів, які створювали музичне аранжування. На розгляд потрапило 12 варіантів. У результаті вийшла 45-секундна композиція із текстом по типу: «Ми могутнє пильне око, охоронці поза блакитним небом, невидима лінія фронту, відважні та вірні вояки…».

Космічні сили США —  шостий вид збройних сил США, призначений для здійснення військових операцій у космічному просторі. Засновані 20 грудня 2019 року. До їхніх обов’язків належать захист інтересів США та стримування актів агресії шляхом проведення операцій у космосі.

Превʼю — Public Domain.

Дуже коротко: війна поставила під загрозу нашу роботу, тому ми просимо вас допомогти й далі робити те, що в нас добре виходить, — розповідати про культуру, науку, доказову медицину та психологію, історію, архітектуру та урбаністику, права людини, секс і фемінізм. А ще якими постають ці теми при погляді крізь призму війни.

 

Як це зробити?

 

Patreon | Банка Monobank | PayPal: info@mayak.org.ua

читайте также
Комментарии